Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Omnium Gatherum, Oceanhoarse

to 4.11.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.30 Oceanhoarse
20.30 Omnium Gatherum

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 22 €
Aika: Ovet klo 19:00

Tavastia-klubilla on kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi käytössä koronapassi.

Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä kaikilta.

Varaudu normaalia pidempään jonotukseen. Erityisesti loppuunmyydyillä keikoilla jonoon kannattaa tulla tuntia ennen ilmoitettua soittoaikaa.



Omnium Gatherumin Reckoning-single ja -video jatkavat uuden aallon OG-julkaisujen sarjaa - Origin-levynjulkaisukiertue alkaa Suomesta 4. marraskuuta

Aiemmin Paragon-singlensä ja siihen tehdyn hevosvoimia pursuavan videonsa julkaissut Omnium Gatherum jatkaa tänään uuden OG-ajan valottamista julkaisemalla Reckoning-singlen. Kokopitkä Origin-albumi julkaistaan 5. marraskuuta Century Media Recordsin kautta.

Reckoning-video on edellisen Paragon-musiikkivideon lailla ohjaaja Owe Lingwallin käsialaa. Video kuvattiin Kotkan edustalla Rankin saarella kuumana kesäpäivänä, ja se tuo yksinkertaisuudessaan esiin hyvin biisin voimaa tuovan energian.

"Reckoning on todellinen voimalaulu, jollaista tarvitaan noustaksemme viime vuoden alhoista. Kyseessä on myös viimeinen uudelle albumille kirjoittamamme biisi. Se on 'adult oriented death metalia" parhaimmillaan, tämä on ehkäpä se paikka, jossa Def Leppard ja kuolometalli kohtaavat", kitaristi Markus Vanhala luonnehtii ja muistelee lämmöllä videon kuvauksia:

"Siellä me pötköttelimme kallioilla, hörpimme kylmää kaljaa ja ajelimme veneillä merellä. Kotka ja Miami eivät ole niin kaukana toisistaan, paitsi maantieteellisesti", Vanhala hymyilee.

Vokalisti Jukka Pelkonen kertoo valottaa myös biisin syvällisempää puolta:

"Tämä biisi on kertomus tilanteesta, jossa joku todellakin on sössimässä asioita ja päätyy tekemään sen salassa. Päähenkilö on niin solmussa omien asioidensa kanssa, että lopulta hän onnistuu myös kääntämään hänelle tärkeät ihmiset itseään vastaan. Kieltämällä vastuunsa ja totuutta pakoilemalla saa todella tuhoa aikaiseksi."

Omnium Gatherum aloittaa Origin-albuminsa levynjulkaisukiertueen Suomesta jo julkaisupäivän aattona 4. marraskuuta Helsingin Tavastialta. Liput tapahtumiin ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

***


Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastia-klubilla on kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi käytössä koronapassi.

    Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä kaikilta.

    Varaudu normaalia pidempään jonotukseen. Erityisesti loppuunmyydyillä keikoilla jonoon kannattaa tulla tuntia ennen ilmoitettua soittoaikaa.

    Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

    Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. www.kanta.fi/koronapassi

    Lisätietoja: [email protected]


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.



Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi