Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Mikael Gabriel

la 23.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
35 €
Ovelta

Suomen suurimpiin poptähtiin kuuluva Mikael Gabriel julkaisi keväällä uuden albuminsa Elonmerkki. Albumi esittelee aikuistuneen ja pohdiskelevan poptähden, joka katselee maailmaa uteliaasti ja mietiskellen, välillä menneitä muistellen, mutta useammin tulevaisuuteen kurkottaen.

”Tää on mun henkilökohtaisin levy koskaan: se on levy toiveista, pettymyksistä, peloista ja rakkaudesta. Siitä on riisuttu pois kaikki kovuus ja egoistisuus. Ja tää levy on vasta alkua uudelle. Toivon että Elonmerkki puhuttelee sua”, sanoo Mikael Gabriel.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

**

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

  Saavutettavuus

  Tapahtumapaikka on esteetön.

  Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi