Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi: Kiboko, musta

la 31.12.
Tavastia-klubi

Mennyt tapahtuma

Shadeshares-aurinkolasit ovat kestävän kehityksen mukaisia, korkealaatuisia sekä ympäristöystävällisiä suomalaisesta koivuviilusta valmistettuja polarisoituja ja UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja.

Shadesharesin missio on tarjota vastuullisesti valmistettuja ekoluksus-aurinkolaseja. Aurinkolasit valmistetaan käsityönä korkealaatuisista materiaaleista Shadesharesin omalla työpajalla Nairobissa, Keniassa. Yritys kouluttaa ja työllistää nuoria aikuisia Kariobangin ja Korogochon slummeista.

Shadehares on myös nolla hiilijalanjälki -yritys. Jokaista ostettua aurinkolasiparia kohden yritys istuttaa puun mailleen Kenian Oyugisiin. Näin luodaan päivittäin hiilinieluja. Puiden istuttaminen on myös tapa tarjota työ- ja elämänmahdollisuuksia paikallisille asukkaille. Hankkimalla Shadeshares-aurinkolasit osallistut Afrikan metsittämiseen.

Shadeshares sai alkunsa suomalaisen teknologiayrittäjän Jan-Erik Westergårdin pitkäaikaisesta visiosta. Vauhtiin päästiin, kun Jan-Erik löysi ryhmän samanhenkisiä ihmisiä, jotka uskoivat hänen näkemykseensä ja halusivat harjoittaa liiketoimintaa hieman eri tavalla. Idea konkretisoitui Keniaan, jossa Shadeshares alkoi valmistaa puisia aurinkolaseja omalla työpajallaan. . Työntekijöidemme hyvinvointi ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita ja myös tuotantoketjumme ovat aina avoimia ja läpinäkyviä.

Kustakin myydystä aurinkolasiparista lahjoitetaan 20 % slumminuorten kouluttamiseen sekä puuntaimien istuttamiseen. Kustakin myydystä aurinkolasiparista lahjoitetaan myös 10 % Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjalle.


Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi Kiboko-mallia on saatavilla vain rajattu erä.
Aurinkolasien toisessa sangassa on Tavastian-klubin logo.
Aurinkolasien mukana tulee kätevä kotelo.