Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Kemopetrol

la 30.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Kemopetrol

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 28 €
Aika: Ovet klo 19:00

Kemopetrol juhlakiertueelle

Useamman vuoden hiljaiseloa viettänyt Kemopetrol juhlii Slowed Down -debyyttilevyään. Albumin julkaisusta tuli viime vuonna kuluneeksi kaksikymmentä vuotta, mutta juhlavuoden keikat siirrettiin tälle vuodelle koronarajoitusten vuoksi.

Lokakuussa bändi tekee kahdeksan konsertin juhlakiertueen klubeissa ympäri Suomea.

Kemopetrol esittää näillä keikoillaan Slowed Down -albumin kokonaisuudessaan ja valikoituja muita biisejä. Luvassa on myös materiaalia tuotannossa olevalta uudelta albumilta.

Vuonna 2000 ilmestynyt Slowed Down on edelleen yksi merkkipaalu suomalaisen pop-rockin historiassa. Kemopetrol oli edelläkävijä uudenlaisten äänimaisemien ja eteeristen tunnelmien luomisessa.

Biisintekijä Kalle Koiviston ja solisti Laura Närhen ainutlaatuisen yhteiskemian kyllästämä Slowed Down nosti yhtyeen koko kansan tietoisuuteen, hurmasi kriitikot ja myi kultaa. Albumilta singleksi julkaistu Child is my name oli iso radiohitti. Kemopetrol toi debyyttialbumillaan suomalaisen pop-rockin uudelle vuosituhannelle.

Kemopetrol on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja Laura Närhi on luonut menestyksekkäästi uraa sooloartistina.

”Slowed Down on mittatilaustyönä tehty maailma, alitajunnan kahlitsematon virta sekä tulevaisuutta enteilevä myrskyvaroitus”, ote Soundin levyarviosta (5/5) vuodelta 2000.


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastia-klubi ottaa koronapassin käyttöön perjantain 22.10. keikasta alkaen kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi.

    Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. www.kanta.fi/koronapassi

    Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Tarkastamme henkilöllisyystodistuksen koronapassin luennan yhteydessä.

    Lisätietoja: [email protected]

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi