Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Drive-By Truckers (USA)

ti 24.5.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.00 Jerry Joseph
21.00 Drive-by Truckers

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 34 €
Aika: Ovet klo 19:00

Drive-By Truckers Tavastialle toukokuussa 2022.

Yksi aikamme arvostetuimmista vaihtoehtokantribändeistä, Drive-By Truckers,  saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen toukokuussa 2022. Georgiasta ja Alabamasta lähtöisin olevan bändin alkuperäisjäsenet Mike Cooley (laulu, kitara, banjo) ja Patterson Hood (päävokalisti, kitara) perustivat yhteen vuonna 1996. Tämä vahvoilla lyriikoilla ja vankalla kolmen kitaran soinnilla varustettu bändi kertoo amerikkalaisen tarinan rehellisesti ja suorasti. Laulujen aiheet vaihtelevat historiasta ja politiikasta sukujen menneisyyksiin, mutta vaikka aiheet ovatkin ajoittain synkkiä, melodiat ovat myös hyväntuulisia ja koukuttavia. Tämän hetkisessä kokoonpanossa ovat mukana Cooleyn ja Hoodin lisäksi basisti Matt Patton, kosketinsoittaja/multi-instrumentalisti Jay Gonzales, ja rumpali Brad Morgan.

Memphisissä äänitetty, bändin tuorein albumi, 'The Unraveling' julkaistiin tammikuussa 2020. Bändi on tunnettu vahvoista live-esiintymisistään, ja paljon keikkailevalla bändilla onkin uskollinen fanikunta ympäri maailmaa. 

***

Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Tiketistä.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä:
bit.ly/3kZ5ad5