Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

The Hellacopters (SWE)

ma 20.12.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
Loppuunmyyty

THE HELLACOPTERSIN HELSINGIN KEIKAT SIIRTYVÄT

The Hellacoptersin toukokuulle 2021 siirretyt konsertit siirtyvät toistamiseen ja korvaavat päivät on nyt saatu varmistettua: Yhtye esiintyy Tavastialla 20.-21. joulukuuta 2021. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan, tarkistathan oman keikkapäivämääräsi alta.

UUDET KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄT:

The Hellacopters (SWE)

Ma 20.12.2021 Tavastia, Helsinki (korvaa 26.4.2020/6.10.2020/10.5.2021 konsertit)
Ti 21.12.2021 Tavastia, Helsinki (korvaa 27.4.2020/7.10.2020/11.5.2021 konsertit)

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 12.07.2021 mennessä . Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

Yhtye, Tavastia-klubi ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Ruotsin menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluva The Hellacopters lukeutuu maansa garagerockin keskeisimpiin edustajiin.

Yhdeksänkymmentäluvun puolessa välissä perustettu yhtye on pitänyt suosiotaan yllä läpi uransa eri vaiheiden. Vuonna 2008 bändi jäi määrittelemättömälle tauolle, joka kesti vuoteen 2016 saakka. Sen jälkeen The Hellacoptes on nähty Ilosaarirockin ja Tuskan päälavoilla. Scandinavian action rockin kiistaton kuningasbändi toimi johtotähtenä koko skenelle jättäen jälkeensä perinnön, joka kantaa edelleen.

***

Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Tiketistä.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä:
bit.ly/3kZ5ad5

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.