Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

William Duvall (USA), Sansa

ma 23.5.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.45 Sansa
20.30 William Duvall

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 27,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Alice in Chains -vokalisti William DuVallin keikalle uusi päivämäärä sekä tapahtumapaikka!


Alice in Chains -vokalisti William DuVallin soolokeikka saa raameikseen Tavastia-klubin. Far Out Productions ja Internationaali Säätö tuovat tähden Helsinkiin 23.5.2022. Jo aiemmin Konepaja-saliin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tälle uudelle päivälle.

Intiimi, akustinen keikka toteutetaan istuvalla katsomolla. Soolotuotantonsa lisäksi DuVall soittaa valikoituja Alice in Chains -hittejä.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu DuVall julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa "One Alone" 2019. Yli 35 vuotta menestyksekästä uraa luonut tähti on ottanut albumilleen kantavaksi teemaksi yksinkertaisuuden. Täysin akustinen levy on miellyttävää vastapainoa niille äänivalleille, joista DuVall on opittu tuntemaan pitkän uransa aikana.


"Minulle tuli tunne, että haluan kuoria kaiken ylimääräisen, ja tämä albumi on yksinkertaisesti yksi ääni ja yksi kitara. Se paljastaa sen, mitä olen syvimmiltäni laulajana, kitaristina ja musiikintekijänä", DuVall kertoo.

Albumin jokainen raita on Williamille henkilökohtaisista lähtökodista kirjoitettu, ja kokemusta on kuvailtu jopa meditatiiviseksi - lavan molemmin puolin. Luvassa on myös valikoituja Alice in Chains -kappaleita, jotka täydentävät illan tunnelmaa.

Illan avaa Sansa.