Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Pro Widow, Flush

la 12.8.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.00 Flush
21.00 Pro Widow

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

Pro Widow

Helsinkiläinen – naulitsevista livekeikoistaan tunnettu – rockbändi Pro Widow on luonut nahkansa ja julkaissut uutta musiikkia. Edellisestä julkaisusta on vierähtänyt seitsemän vuotta ja sillä välin bändi on ehtinyt vaihtaa solistinsa. Väkevän renessanssin myötä Pro Widow on kovemmassa iskussa kuin koskaan, se kuuluu ja näkyy myös tulevilla keikoilla

Flush

Helsinkiläinen Flush maalailee piruja seinille, joista kaikuvat vaihtoehtorockin, punkin ja metallin tummat sävyt. Jo viime vuosituhannella siitetty bändi julkaisi debyyttialbuminsa ’It Began as a Mistake’ vuonna 2020 ja levy sai 2022 huhtikuussa jatkoa italialaisen Wormholedeath Recordsin julkaistessa bändin EP:n ’Conspiracies, Threats and Chaos’ maailmanlaajuisesti. EP:ltä lohkaistut sinkut ovat jo soineet radioissa Jenkeissä, Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja ympäri Eurooppaa. Flush äänittää parhaillaan toista kokopitkäänsä ja Semifinalin lauteilla soi tuttujen hittien (mm. 'Cheap Beer' ja 'Entertainment') lisäksi muutama uusi bängeri.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!