Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Westway, Afternoon Astronauts

pe 21.7.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 Afternoon Astronauts
22.00 Westway

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00


Westway
Vuonna 2021 perustettu PK-seutulainen Westway tarjoaa monipuolista, energistä ja mukaansatempaavaa stadion-rockia isolla kädellä. Yhtyeen tavaramerkkinä ovat massiiviset ja koukuttavat pop rock -sävellykset. Westwayn debyytti-EP “Postcards” esittelee ammattimuusikoista koostuvan kvartetin, jonka vahva ja osaava tulkinta on kuultavissa läpi koko albumin. Samaa kansainvälisen tason suorittamista on luvassa myös yhtyeen livekeikoilla. Bändi julkaisee seuraavan singlensä “Boy Who Cried Nuclear War” kesäkuun 16. päivä. 

Afternoon Astronauts
Afternoon Astronauts syntyi koronan keskeltä, ja on nyt jo jonkin aikaa aiheuttanut meihemiä Helsingin UG-skenessä.Tämä hard rockin perinteitä kunnoittava, nuorella ja valloittavan iloisella energialla porskuttava yhtye ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändin Lockdown EP julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!