Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Kiuas

la 3.6.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Kiuas

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29 €
Aika: Ovet klo 19:00

KIUAS TAVASTIALLE 3.6.2023!

Kiuas lämpenee jälleen kesäkuussa! Läkähdyttävän kuuman paluun niin festari- kuin klubilavoille tehnyt metalliyhtye käristää Helsingin Tavastia-klubin lauantaina 3. kesäkuuta. Kiuas tarjoilee keikalla takuuvarmojen klassikoiden lisäksi täysin uutta materiaalia sekä vanhoilta levyiltä kappaleita, joita yhtye ei ole aiemmin esittänyt livenä. 

Vuonna 2000 perustettu Kiuas julkaisi ensimmäisen albuminsa ”The Spirit Of Ukko” vuonna 2005. Bändin toistaiseksi viimeisin levy on vuonna 2010 julkaistu ”Lustdriven”. Alkuperäiskokoonpanollaan esiintyvä Kiuas teki alkutalvesta 2022 paluukiertueen, jonka Helsingin On The Rocksin keikan liput vietiin käsistä jo kuukausia ennen keikkapäivää. Tälläkään kertaa ei siis kannata aikailla!

Illan lämppäriksi kaavailtu Psychework on valitettavasti joutunut peruuttamaan sairastapauksen vuoksi. 


Tavastian turvallisuusohje

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta! 

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!