Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Leo Stillman, Drunks With Knives

la 6.5.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.00 Drunks With Knives
21.00 Leo Stillman

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 17 €
Aika: Ovet klo 19:00

Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan ”LEO” Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. Stillmanin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Nuori, kaunis ja vapaa”, ”Mul on sut feat. Janna”, ”Mikä laulaen tulee se bailaten menee” sekä platinarajan ylittänyt ”Kaikki mitä rakastin”, joka nousi myös radiolistan top20:een. Artistin toinen albumi "Mä rakastan sua" julkaistiin keväällä 2020.

Stillman julkaisi 7.10. uuden levynsä ensimmäisen singlen ”Sano se ääneen”. Artistin kolmas albumi julkaistaan vuonna 2023. Tälle tulevalle levylle Stillman on paketoinut pari vuotta elämäntarinaansa nousuineen ja laskuineen, tekstillisenä teemana on se kuinka rikkinäisestä tulee ehjä. Rehelliset ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevät tekstit saavat seurakseen suomirockin perinteistä ammentavaa orgaanista bändisoittoa, jossa Stillmanin juuret vahvasti ovat.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!