Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Eetu Riikonen, Piela

la 15.4.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
19.45 Piela
20.45 Eetu Riikonen

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikonen tarjoilee yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme. Artistin musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta elämää suuremman. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja, kumartaen sekä iskelmän että klassisen rockin ja grungen suuntaan.

Yhtyeensä kanssa Riikonen on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä. Riikonen on valittu myös uransa aikana mm. YleX Nosteessa -artistiksi ja Kulttuuritoimitus nosti Eetu Riikosen Parasta juuri nyt -palstalleen ja vertasi artistia J. Karjalaiseen. Auto lähtee tasatunnilla -single puolestaan arvioitiin Ylen Levylautakunnassa.

Riikosen Maailman viimeisessä huoneessa debyyttialbumi julkaistiin sekä vinyylinä että digitaalisesti alkuvuodesta 2022 Playground Musicin toimesta.Piela
on vuonna 2019 perustettu nelihenkinen poprock-yhtye, jonka debyyttialbumi Pimeää pakoon julkaistiin toukokuussa 2022. Bändi on julkaissut omaa musiikkia omakustanteisesti tasaiseen tahtiin ja valmistelee parhaillaan uusia biisejä nauhoituskuntoon.

Reetta Karhunen - Laulu & akustinen kitara

Niilo Salo - Basso & taustalaulu

Joonas Penttinen - Kitara & taustalaulu

Mitro Matsi - Rummut


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!