Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Memoremains, Everture

ke 29.3.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
20.45 Everture
22.00 Memoremains

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 15 €
Aika: Ovet klo 20:00


Memoremains on melodista naisvetoista pop-metallia ja yksi Suomen kovimpia omakustanneakteja, yli 100 000 kuuntelijaa ja miljooneja striimejä. Memoremains esiintyy Semifinalissa osana Baltiaan suuntautuvaa ”Pop Metal”-minikiertuettaan.

Everture - melodista metallia soittava bändi Kokkolasta, joka tähtää Suomen seuraavaksi vientiartistiksi Bändin debyyttialbumi on kerännyt jo yli miljoona striimiä ja biisit on soineet radiossa putkeen. Everture juhlistaa uuden "Evil Eyes"-sinkun julkaisua Semifinalissa.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!