Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Black Star Gramophone, Eteläranta

pe 24.3.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 Eteläranta
22.00 Black Star Gramophone

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00


Black Star Gramophone seikkailee vuosituhannen vaihteen retrorockmaisemissa rönsyillen vahvasti sinne, tänne ja tuonne. Yhtye on alun perin päätetty perustaa jo toistakymmentä vuotta sitten ja pitkään kypsytelty hedelmä on vihdoin aika päästää irti.

Eteläranta on Veera Aivio ja Juha Sarkkinen. 90-luvun lopun kitarasoundeissa varttunut ja 60-luvun pop-estetiikassa kypsynyt kaksikko maalailee tarttuvia pop-melodioita vanhaa kunnioittaen ja uutta etsien. Eletystä ja elämättömästä elämästä kertovat sanoitukset koskettavat ja saavat kyynisimmänkin kuulijan herkistymään ja paikoin nauramaan.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!