Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Joe L, Karim B

pe 17.2.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
16 €
Ovelta


Joe L on uuden aallon artisti, joka on urallaan julkaissut EP:t Vauhtisokee ja Sekunti. Lahjakkaan biisintekijän keväällä julkaistu – platinarajan rikkonut single Käytöstapoi (feat. william) ylsi parhaimmillaan toiseksi Spotifyn Top 50-listalla. Artistin uusin kappale DEEP DOWN (feat. Costi) käsittelee parisuhteen jälkeistä aikaa ja epäaitoja ihmissuhteita. Joe L:ltä on odotettavissa uusia julkaisuja tiheään tahtiin ja artistin debyyttialbumia odotetaan kuultavaksi ensi vuoden puolella.

Omien tuotantojensa lisäksi Joe L on tuottanut menestyksellisiä hittejä kuten williamin Penelope -kappaleen. Joe L nähtiin vierailemassa useilla kesän festareilla, muun muassa williamin, Costin ja Karim B:n keikoilla. Artisti tullaan näkemään syksyn aikana keikkalavoilla ympäri Suomea.


Laajan ääniskaalan omaava Karim B on suomen kielellä kansainvälistä jenkkivivahteista R&B -musiikkia tekevä artistitulokas. ”Mun musiikissa sekä ulkoisessa estetiikassa kohtaa moderni ja ´vintage´ tyyli. Oon kasvanut jenkki R&B:n parissa ja oon sitä kautta luonnollisesti päätynyt mulle ominaiseen genreen. ” -Karim B kertoo.

Omakustanteena neljä singleä julkaissut ja nykyään Sony Musicille levyttävä artisti työstää tällä hetkellä omaa tuotantoaan tulevaa varten ja inspiroituu Chris Brownin ja Justin Bieberin kaltaisista artisteista. Karim B tunnetaan muun muassa singleistään Prada, Bootycall, Villi Länsi ja Sulaa Vahaa. Uusimpina julkaisuina artisti on julkaissut menevän ja ranskalaista soundia hehkuvan singlen Panamera (feat. Joe L) ja kuulijalle samaistumispintaa tarjoavan – tunteellisesti tapailusta kertovan kappaleen GHOST. Artistin julkaisut ovat saaneet hyvän vastaanoton jo ennen levytyssopimusta Sony Musicin kanssa.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!