Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Pretty (EP-julkkarit), New Meta

la 17.12.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.00 New Meta
21.00 Pretty

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

Pretty juhlii EP-julkkareitaan Semifinalissa!


PRETTY

Garage punk -bändi Pretty muodostuu usean underground rock -skenessä vaikuttaneen bändin jäsenistä. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Eetu Riikonen, MMSP ja Lovers Left Alive.

Pretty on viimeisen vuoden valmistellut tulevaa julkaisuaan, josta ensimmäinen maistiainen on 15.4.2022 julkaistu ”Under the Weather”. Kappale on synkkä kuvaus ihmisen välinpitämättömyydestä nyky-yhteiskunnassa. Painostavalla tunnelmallaan ”Under the Weather” on virstanpylväs yhtyeen raa’assa ja voimakkaassa soundissa. Bändin tuorein single ”Blackouts” julkaistiin 23.9.

Pretty julkaisee odotetun debyytti EP:nsä joulukuussa. 

NEW META

New Meta on vuonna perustettu 2020 alt-rock/post punk bändi Helsingistä. Bändi koostuu kolmesta jäsenestä, joita yhdistää rakkaus rokkia, grungea ja modernia punkkia kohtaan! New Metan debyytti EP "Tin Foil Shirt" löytyy kaikista striimaus palveluista. 

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!