Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Blue Eyed Sons, Dust Mountain

pe 16.12.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 Dust Mountain
22.00 Blue Eyed Sons

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 15 €
Aika: Ovet klo 20:00

Blue Eyed Sons ja Dust Mountain saapuvat joulukuussa Semifinaliin!


Blue Eyed Sons

Blue Eyed Sons on raskasta bluesvetoista rockia soittava yhtye Etelä-Suomesta. Yhtye keikkaili ahkerasti vuodesta 2014 vuoteen 2019 ja on jakanut lavan mm. Joe Lynn Turnerin ja Covenin kanssa. Vuonna 2017 imperiumi.net sivusto luonnehti yhtyettä suomen kovimmaksi klassisen rockin toivoksi. Vuonna 2022 yhtye kasasi rivinsä uudelleen ja teki ensimmäisen keikkansa sitten vuoden 2019 hajoamisen Desert Hel festivaaleilla, On the Rocksissa Helsingissä.

Dust Mountain

Vuonna 2021 debyyttialbuminsa “Hymns for Wilderness” (Svart Records) julkaissut Dust Mountain on kerännyt laajaa kansainvälistä huomiota omintakeisella, synkkäsävyisellä, psykedeelisellä ja progressiivisella folk-rockillaan.

Sisarukset Toni Hietamäki (Oranssi Pazuzu) ja Henna Emilia Hietamäki (Cats of Transnistria ym.) ovat saaneet ympärilleen poikkeuksellisen hienon yhtyeen: rumpali Jukka Rämänen (Hexvessel, Dark Buddha Rising) ja basisti Riku Pirttiniemi (Death Hawks) johdattavat kuuntelijan transendaaliseen grooveen kitaristi-taustalaulaja Pauliina Lindellin (Vuono) kutoessa kappaleiden ylle ylimaallisen kauniita harmonioita. Sointia rikastuttaa multi-instrumentalisti Jaakko Niemelä (Hexvessel).


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!