Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

la haka - Otteita muistikirjasta -klubi

to 15.12.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.30 La Haka & Paul Elias

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

la hakan Otteita muisitikirjasta -klubi Semifinaliin joulukuussa. Vieraana Paul Elias! 

la haka on peittelemättömän herkkä laulaja ja lauluntekijä, joka julkaisi perjantaina 26.8. viidennen singlensä ”Kotiin”. la haka -taiteilijanimen takaa löytyy Emmi Hakala, joka on ennen soolouraansa kirjoittanut kappaleita muille artisteille jo useamman vuoden ajan. la hakan aiemmilla singleillä “Rakkaushommaa”, ”Sisko”, ”Ikävä” ja ”Epärakkauslaulu” ollaan kuultu artistia, jolla on poikkeuksellinen kyky sanoittaa ihmissuhdetarinoita ja elämäntilanteita uusista näkökulmista.

la haka aloitti lokakuussa kerran kuussa pidettävän Otteita muistikirjasta- klubin ja nyt se saapuu myös Semifinaliin to 15.12.2022. Illan aikana kuullaan artistin omaa materiaalia ja lisäksi keikalla on myös artistivierailija, joka on Paul Elias.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!