Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Club Pulu: Drugstore Raid, Katumankeli

pe 25.11.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 Katumankeli
22.00 Drugstore Raid

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

Club pulu tuo Semifinalin lavalle esiintyjiä jotka pitää ottaa haltuun! 

Toisessa Club Pulussa lavalla nähdään Drugstore Raid (entinen Soviet Hot Dog) ja Katumankeli.

Drugstore Raid

Drugstore Raid (entinen Soviet Hot Dog) nimisessä yhtyeessä on ripaus vanhaa New Yorkia ja freesiä ajatusta. Musan genre on anti-cool wave eli bändin kehittelemää tyyliä, jossa on uutta aaltoa, surf aaltoa, funkkia, raakuutta ja sanoja joita kukaan ei ole sanonut.

KATUMANKELI

Jo pitkään kodinhoitohuoneen perukoilla telojaan testaillut Katumankeli on vihdoin valmis estradia varten. Lokakuussa ensilevynsä julkaiseva kolmihenkinen yhtye on päättänyt laajentaa rivejään live-esiintymisiään varten, ja siksi lavalla kuullaan myös rumpua ja bassoa. Mion, Nemon ja Timon, siis Katumankelin, laulut tempaavat taatusti jokakorvan kuuntelulliselle seikkailulle, joka suloisesti poukkoilee vähäeleisen ja täyteenängetyn, hempeän ja paahteisen sekä rytmikkään ja lilluvan välimaastoissa ja ääripäissä. Höpsönnasevat ja liikkikset sanoitukset vievät kuulijan aina Puolan maaseudulta hämäläissuolle saakka.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!