Tilavuokraus

Juhlasi Tavastialla

Sijantimme ja salien korkeatasoinen äänentoisto ja valaistus tarjoavat puitteet monenlaisille tapahtumille. Toteutamme räätälöidysti niin suuria tilaisuuksia kuin pienen porukan juhlia.

Tilanvuokraus ja catering palvelut / Urho Kekkosen katu 4–6, 00100 Helsinki
tapahtumat@tavastiaklubi.fi
Kuva sivun ylälaidassa (c) Reino Pirttijärvi.

Pyydä tarjous

Tartu mahdollisuuteen viettää tilaisuutesi "pääkallopaikalla". Me järjestämme juhlasi ammattitaidolla, voit itse keskittyä nauttimiseen. Ota yhteyttä, pääsemme suunnittelun alkuun!

Viestikenttä on pakollinen
Puhelinnumerokenttä on pakollinen

Monipuolista palvelua

Räätälöityjä juhlia

Tavastian juhlatilat

1 juhlatilat
3 juhlatilat
Tavastia klubi highreso 2

Tavastia

Tavastia, yksi Euroopan vanhimmista yhä toimivista rock-klubeista tarjoaa asiakkailleen klubitoiminnan lisäksi tilat yksityistilaisuuksiin, juhliin ja kokousiin.

Jo 1950–60-luvulla Hämäläisten talo eli Hämis oli suosittu tanssipaikka, jonne Tavastia-klubi toi rock-maailman vuonna 1970. Sittemmin Tavastiasta on kasvanut Suomen maineikkain klubi, joka muistetaan unohtumattomista bileistä maamme eturivin artistien ja satojen maailmantähtien kanssa. Meillä on ammattitaito järjestää ikimuistoinen tilaisuus myös sinulle.

Keskeinen sijaintimme Kampissa, Helsingin ydinkeskustassa sekä salin korkeatasoinen äänentoisto, tekniikka ja valaistus tarjoavat puitteet monenlaisille tapahtumille. Tavastialla on toteutettu niin suuria yritystilaisuuksia ja -juhlia, lehdistötilaisuuksia ja lanseerauksia kuin pienen porukan seminaareja, cocktailtilaisuuksia, merkki- ja virkistyspäiviä.

Olemme lähellä kaikkea, meille on helppo tulla ja meiltä pääsee helposti kotiin. Palvelu on mutkatonta ja helppoa. Tilan muunneltavuus, ensiluokkaisen hyvä ruoka ja ammattimainen henkilökunta ovipalvelusta tarjoilijoihin ja teknikoihin takaavat, että tapahtumastasi tulee menestys. Kun siihen päälle lisätään nostalgiaa tihkuva ilmapiiri ja ainutlaatuinen miljöö, vieraasi muistavat tilaisuutesi vuosia eteenpäin.

Semifinal

Semifinal on Tavastian pikkuveljenäkin tunnettu, kooltaan pienempi rock-klubi, joka sijaitsee Tavastian alakerrassa. Vuonna 1993 ovensa avanneella Semifinalilla on maine uusien kykyjen ponnahduslautana. Moni kotimaan kärkinimi on veivannut ensimmäiset intiimit keikkansa Semifinalissa ennen matkaa yläkertaan Tavastian lavalle ja sieltä maailmalle.

Pienempiin noin 80-hengen juhliin soveltuvan Semifinalin tilat tarjoavat mahdollisuuden intiimeille ja tunnelmallisille juhlille, joissa voi cocktailien ja ruokailun lisäksi tuoda lavalle live-esiintyjiä tai jorata DJ:n tahtiin. Semifinalin tila on kompakti kokonaisuus, joka takaa keskustelun porinan ja tuttavallisen ilmapiirin.

Ravintola Ilves

Tavastian sisko ja luottokeittiö on naapurin Ravintola Ilves. Vuonna 1932 Hämäläisen osakunnan taloon perustettu Ilves on 60-paikkainen ala carte -ravintola, jonka keittiö täyttää myös Tavastian puolelle saapuvien tähtien mahat. Kun Tavastia-klubi sai alkunsa Ilveksen naapurissa vuonna 1970, tuli ravintolasta musiikkiväen kantapaikka.

Ilveksen keittiö tarjoaa menutoteutuksen tilaisuuteenne, järjestetään se sitten Tavastialla, Semifinalissa, Ilveksessä tai talon ulkopuolella. Ilves on aina tarjonnut rehtiä ruokaa rouhealla twistillä. Keittiömestarimme luomu- ja lähiruoan tietämys näkyy vahvasti ruoan suunnittelussa ja puhtaissa mauissa, jotka ovat muodostuneet jo tavaramerkiksemme. Makunautinnon täydentää rock-henkinen miljöö.

 

Catering

catering1
catering2

Ruoka

Ilveksen ruoka pohjautuu vahvasti kotimaisiin raaka-aineisiin ja käsityöhön, sesongit ja perinteet huomioiden. Catering- ja tilausruuat pyritään toteuttamaan saman ideologian mukaisesti, toki asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan soveltaen.

Itse olen ranskalaisen keittiön kasvatti, joka on viimeiset 10 vuotta paininut kotimaisten raaka-aineiden kimpussa etsien ja ihmetellen ja aina välillä löytäenkin uusia, vanhoja, unohtuneita ja klassisia makuja sekä niiden yhdistelmiä. Mikään ei lämmitä kokkia enemmän kuin täysi sali onnellisena hyriseviä asiakkaita, sen vuoksi tätä hommaa tehdään. Vuosisadat vaihtuvat ja trendit tulevat ja menevät mutta perusasiat eivät. Perttu Paulasto, Ilveksen keittiömestari

Viini

Viini on maailman paras ruokajuoma. Se vie janon mennessään, tuo tunnelman mukanaan, täydentää illallisen kuin illallisen ja lämmittää mukavasti mennessään alas.

Tästä syystä olemme Tavastialla ja Ravintola Ilveksessä halunneet panostaa merkittävästi viinitarjontaamme. Tarjoamme laadukkaita ja alkuperäänsä hienosti ilmentäviä artesaaniviinejä mielenkiintoisilta viinitiloilta, joissa viinit valmistetaan sydämellä ja ammattitaidolla. Viinilistallamme on hyvin edustettuna Eurooppa sekä muu maailma. Merkittävä osa viineistämme on joko luonnonmukaista tai biodynaamista tuotantoa. Olemme suunnitelleet viinilistan niin, että annostemme ja viinimme filisofiat sekä makumaailmat kohtaavat saumattomasti.

Drinkit

Tavastialla, Semifinalissa ja Ilveksessä on A-oikeudet, eli viinien lisäksi on mahdollista tarjota myös mietoja ja väkeviä alkoholijuomia sekä drinkkejä. Jokaiseen tilaan on mahdollista avata tiskit baarimikkoineen, Tavastian puolelta baareja löytyy kaikkiaan kolme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme voi loihtia myös tilaisuutenne teemaan sopivia nimikkojuomia toiveidenne mukaan.

Catering talon ulkopuolelle

Ravintola Ilveksen keittiöllä on valmiudet suunnitella ja toteuttaa catering tilaisuuteesi tai tapahtumaasi myös talon ulkopuolelle. Herkullisen antimien lisäksi voimme toteuttaa tilaisuutesi rakentamisen somistukseen asti ja järjestää henkilökuntamme hoitamaan tarjoilua.

Isot tapahtumat luonnistuvat siinä missä pienetkin. Ruokiamme on herkuteltu useilla festivaaleilla ja muissa ulkoilmatapahtumissa niin yleisön kuin artistienkin toimesta. Meillä on kokemusta vatsojen täyttämisestä Suomen suurimmissa tapahtumissa, kuten Pori Jazzeilla ja Ruisrockissa.

Tapahtumaruoka lähtee luonnollisesti liikkeelle tapahtuman lajista ja asiakaskunnasta ja siitä mitä suurille massoille on mahdollista haastavissa kenttäoloissa valmistaa nopeaan tahtiin. Toki silläkin saralla pyrimme saamaan käsiimme mahdollisimman pitkälle kotimaista, mutkatonta ja eettisesti kestävää materiaalia. Perttu Paulasto, Ilveksen keittiömestari.

Näin toteutamme juhlasi

IMG 9345
nain teemme

Sinulle tehty

Tilaisuudet ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, oli sitten kyseessä yritys- tai perhejuhla. Jätä juhlien järjestäminen meille ja keskity rauhassa juhlista nauttimiseen.
Me hoidamme juhlasi ammattitaidolla ja tarjoamme mahdollisuuden suunnitella upeat ja unohtumattomat tilaisuudet ”pääkallopaikalla” ydinkeskustassa tunnelmallisissa tiloissa. Suunnittelemme yhdessä keittiömestarimme kanssa juhlanne kokonaisuuden menuineen ja iltanne henkeen sopivine juomineen.

Tavastialla sinua palvelevat ammattitaitoinen henkilökunta, sekä keittiössä että salin puolella. Salin tekninen tuotanto hoituu vankalla ammattitaidolla, asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Ovipalvelumme, järjestyksen- sekä kulunvalvonta sujuu aina yhtä mutkattomasti varmistaen tilaisuutenne onnistumisen eikä kuokkavieraistakaan tarvitse huolehtia.
Rentoa rocktunnelmaa, hyvää ruokaa, musiikkia, yhdessäoloa – kuten ikinä haluatte ja toivotte.

Akkreditointiohjelma tilaisuutesi suunnittelun avuksi

Tarvittaessa asiakas voi hyödyntää akkreditointijärjestelmäämme. Meidän kauttamme voit toteuttaa akkreditoinnit hakemuslomakkeiden suunnittelusta akkreditoitujen vastaanottoon tilaisuudessasi. Akkreditointiohjelmamme mahdollistaa pienien ja isojenkin kohderyhmien hallinnoinnin ja reaaliaikaisen tilaisuutesi rakentumisen seurannan.

AV- ja esitystekniikka

Suomen korkeatasoisin äänentoisto, tekniikka ja valaistus takaavat uskomattoman fiiliksen ja tunnelmaa aina tilanteen mukaan muokatusti. Lavallamme vierailee viikoittain vaativia asiakkaita, joiden show’n puitteet ovat käsissämme. Tavastian tekniikalla on maine Suomen musiikkikentällä, lavaltamme poistuu lähes poikkeuksetta erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Kaipaa tapahtumasi sitten kokoustekniikkaa tai visuaalisen show’n, kaikki onnistuu.