EV71703.jpg
EV71703.jpg
EV71703.jpg
EV71703.jpg
EV71703.jpg
EV71703.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Bodom After Midnight

Liput ennakkoon alk. 45 €, ovelta 47 €, Ikäraja: K-18

Bodom After Midnight - Helsingin debyyttikeikka nähdään Tavastialla lokakuussa

Joulukuussa lopettaneen Children of Bodomin keulahahmo Alexi Laihon uusi yhtye Bodom After Midnight tykittää vihdoin ensimmäisen Helsingin keikkansa Tavastialla 24. lokakuuta.

Bändin oli määrä esiintyä ensimmäisen kerran jo keväällä mutta kohtalo päätti toisin, kuten kaikki hyvin tiedämme. Nyt yhtyeen lavadebyytti Helsingissä koittaa viimein 24.- ja 25. lokakuuta Tavastialla.

Lippuja Tavastian keikalle myydään vain rajoitetun kapasiteetin mukaan. Liput myynnissä nyt.

 

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

  • Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.