EV63778.jpg
EV63778.jpg
EV63778.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

I Prevail (USA) – The Trauma Tour

Liput ennakkoon alk. 26 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

METALCOREN KUUMA NIMI I PREVAIL ENSIVISIITILLE SUOMEEN HELMIKUUSSA

Kovassa nousussa oleva amerikkalainen metalcorebändi I Prevail saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen helmikuussa. I Prevail - The Trauma Tour laskeutuu Helsingin Tavastia-klubille sunnuntaina, helmikuun 23. päivä.

Vuonna 2013 Michiganissa, USA:ssa perustettu yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2014 coveroimalla Taylor Swiftin kappaleen "Blank Space" ja lataamalla videon YouTubeen. Video on tähän mennessä kerännyt n. 55 miljoonaa näyttökertaa ja se nousi sijalle 90 Billboard Hot 100 -listalla. Debyytti-EP "Heart vs. Mind" julkaistiin samana vuonna. Vuonna 2016 näki päivänvalon ensimmäinen pitkäsoitto "Lifelines", joka oli yksi menestyneimmistä debyyteistä hard rock-bändille sekä myynnin, että striimausten osalta. "Lifelines"-kiertue kasvatti bändin suosiota entisestään ja albumi myi yhteensä yli 600 000 kappaletta.

Tämän vuoden maaliskuussa julkaistu toinen albumi "Trauma" syntyi vokalisti Brian Burkheiserin käytyä läpi lamaannuttavan äänihuulten vaurioitumisen, joka melkein katkaisi hänen uransa, ja se kertoo yhtyeen ja vokalistin sitkeydestä vaikeuksien läpi. "Trauma" on eklektinen sekoitus musiikillisia tyylejä, jotka kertovat monipolvisen tarinan siitä, miten I Prevail on päätynyt nykyiseen pisteeseensä. Bändi nojaa vahvasti faneihinsa ja heidän tukeensa.  Musiikillisesti yhtye tunnetaan aggressiivisista riffeistä ja vahvoista kertosäkeistä kappaleissaan ja heitä on kutsuttu modernin hard rockin suunnanäyttäjiksi. I Prevail on käynyt läpi useita miehistönvaihdoksia uransa aikana. Nykyinen kokoonpano on: Brian Burkheiser (laulu), Eric Vanlerberghe (laulu), Steve Menoian (kitara), Dylan Bowman (kitara), sekä Gabe Helguera (rummut).