EV65664.jpg
EV65664.jpg
EV65664.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Paperi T

Liput ennakkoon alk. 28 €, ovelta 30 €, Ikäraja: K-18

Paperi T esiintyy Tavastialla uutena vuotena. Vuodenvaihteen keikka avaa samalla upeasti Tavastian 50-vuotisjuhlavuoden! Lisätietoja juhlavuodesta tulossa pian.

Helsinkiläisen rap-artisti ja runoilija Paperi T:n eli Henri Pulkkisen kultarajan ylittänyt toinen albumi "Kaikki on hyvin" julkaistiin kesäkuussa 2018.

"Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku", artisti avaa ja jatkaa: "Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen."

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu "Malarian pelko" on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto. Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.