EV62236.jpg
EV62236.jpg
EV62236.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Alec Benjamin (USA), Boy In Space, Delilah Montagu

Liput ennakkoon alk. 22,50 €, ovelta 23 €, Ikäraja: Ikärajaton

Loppuunmyyty

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ ALEC BENJAMIN SAAPUU ENSIMMÄISELLE KEIKALLEEN SUOMEEN

"Let Me Down Slowly" -hitillään suuren yleisön tietoisuuteen noussut ja kuuntelijat valloittanut 24-vuotias Alec Benjamin saapuu Suomeen keikalle marraskuussa. Arizonasta kotoisin oleva, Jason Mraziin ja John Mayeriinkin verrattu Alec nähdään Tavastialla sunnuntaina 3. marraskuuta.

Jo 18-vuotiaana ensimmäisen levytyssopimuksensa solminut Alec on tehnyt hartiavoimin töitä menestyksensä eteen. Levy-yhtiön tiputettua hänet yhtäkkiä hän kiersi Eurooppaa ja USA:ta muun muassa Jon Bellionin, Matisyahun ja Hoodie Allenin kanssa soittaen ulkona jonottaville faneille ja jakaen samalla käyntikorttejaan. Hän piti myös tiukasti kiinni siitä, että julkaisi YouTube-kanavallaan uutta musiikkia aina kahden viikon välein, jotta hänet löytäneillä faneilla olisi uutta kuunneltavaa. Kuuden kuukauden aikana hän keräsikin kanavalleen yli 150 000 seuraajaa - nyt tilaajia on jo yli 1,2 miljoonaa.

Alkukeväästä Suomessa promovierailulla nähty Alec teki tuolloin version "Let Me Down Slowly" -hitistään version suositun suomalaisen duon Ida Paulin ja Kalle Lindrothin kanssa. Katso video täältä.  Hänet tunnetaan myös muista hiteistään "Paper Crown" ja "I Built a Friend", joka keräsi lähes 4 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa alle vuodessa.  "Let Me Down Slowly" on Suomessakin striimannut platinaa. Kovassa nosteessa oleva artisti on nähty esiintymässä rapakon takana myös muun muassa Today Show'ssa ja James Corden -show'ssa.

Alec on nimennyt suurimpien musiikillisten vaikuttajiensa joukkoon mm. Paul Simonin ja Citizen Copen. Itse hän kutsuu itseään laulaja-lauluntekijän sijaan tarinankertojaksi.

 

Meet & Greet -lippupaketti:

82,50 €  (sisältää lipun)

sisältää: 

- 1 lipun keikalle

- 1 Meet & Greet Alec Benjaminin kanssa

- Kuvausmahdollisuus Alec Benjaminin kanssa

- Intiimi, akustinen esitys "Can I Sing For You?"

- 1 eksklusiivinen lahja 

- aikainen sisäänpääsy 

 

Mikäli sinulla on jo lippu:

55,50 € Meet & Greet - lisälippu (ei sisällä lippua keikalle, sinulla tulee olla lippu ostettuna erikseen)

includes: 

sisältää: 

- 1 Meet & Greet Alec Benjaminin kanssa

- Kuvausmahdollisuus Alec Benjaminin kanssa

- Intiimi, akustinen esitys "Can I Sing For You?"

- 1 eksklusiivinen lahja 

- aikainen sisäänpääsy 


 Meet and Greet -liput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.6.2019 klo 10:00

 

Facebook-tapahtuma