EV57810.jpg
EV57810.jpg
EV57810.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Gus Dapperton (USA)

Liput ennakkoon alk. 25 €, ovelta 27 €, Ikäraja: K-18

Tapahtuma peruutettu

Tämä tapahtuma on peruuntunut. 

Lippujen palauttamien:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

 

 

 

Newyorkilaislähtöinen Gus Dapperton on lyhyessä ajassa noussut pop-genren yhdeksi puhutuimmista tulokkaista. Kuukausittain lähes miljoona kuuntelijaa Spotifyssa keräävä artisti myy tällä hetkellä keikkoja loppuun ympäri maailmaa ja on saanut ylistäviä arvioita mm. Voguelta, The Faderilta.

Ylisuurissa vintagevaatteissaan ja bowl cutissaan 21-vuotias Dapperton on kuin astunut suoraan 1990-luvulta: hän soittaa biiseillään kaikkia instrumentteja, äänittää analogisesti, laulaa sekä miksaa musiikkinsa itse ja parittaa ne sitten ajan henkeen sopivilla musiikkivideoilla. "Prune, You Talk Funny" ja "I'm Just Snacking" -kappaleistaan tuttu nuori visionääri työstää parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan surrealismin ja fantasiamaailman välimaastossa.