EV57922.jpg
EV57922.jpg
EV57922.jpg
EV57922.jpg
EV57922.jpg
EV57922.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

KINGSTON WALL by JJylli, Kuoppis & VHB

Liput ennakkoon alk. 37,50 €, ovelta 40 €, Ikäraja: K-18

Loppuunmyyty

PETRI WALLIN 50-VUOTISPÄIVÄÄ JUHLISTETAAN TAVASTIALLA HELMIKUUSSA

Kingston Wallin ja Von Hertzen Brothersin tiet yhdistyvät 25. helmikuuta, kun Tavastian lavalle nousevat Kingston Wall -yhtyeen toinen perustajajäsen, basisti Jukka Jylli sekä rumpali Sami Kuoppamäki yhdessä Mikko, Kie ja Jonne Von Hertzenin kanssa.

Konsertti toteutuu Edesmenneen muusikkolegenda Petri "Pete" Wallin 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

"Kingston Wall -musiikin soittaminen on kuin puhumista todella tutulla tavalla murtaen - keskustelutapa jonka on joskus nuorena oppinut, ja joka oikeassa porukassa tulee esiin luonnollisena ja vahvana. Ylpeänä ja innolla päästään herra Jyllin kanssa esittämään meille tuttuja biisejä Hertzenin veljesten kanssa Peten syntymäpäivänä Helsingin Tavastialla. Tämä on paras tapa juhlistaa ja muistaa Kingston Wallin "keksijää" Peteä, joka on iltamissa varmasti läsnä monilla tavoin", rytmitaiteilija Sami Kuoppamäki fiilistelee. 

Progressiivista rockia psykedialla ja elektronisella soundilla maustanut Kingston Wall juurrutti asemansa kotimaiseen musiikkihistoriaan klassikoiksi nousseiden albumien "I" (1992), "II" (1993) ja "Tri-Logy" (1994) sekä intensiivisten live-esiintymistensä myötä. Innovatiivisena kitaristina ja visionäärinä tunnettu Petri Walli antoi merkittävän panoksensa kotimaiseen musiikkikenttään, joka on jättänyt jälkensä myös Von Hertzen Brothersin musiikkiin. "Veljeksillä Kie, Mikko ja Jonne on jokaisella oma yllättävän läheinen suhde KW-musiikkiin ja ympäristöön ihmisineen ja ilmiöineen. Pitkäaikainen haaveeni musisoida veljesten kanssa saa muotonsa myös tämän yhteisen asian äärellä ja odotan sen toteutumista helmikuussa", intoilee Kuoppamäki. "Jyllin kanssa on aina mukava soittaa, ja taas pian päästään tutuille tahdeille. Tällä viisikolla on mahdollista toteuttaa uudenlaisia versioita yhtyeen musiikista, joka elelee onneksi omaa elämäänsä sen kuulijoiden parissa. Hienoin juttu on se, että musiikki soi yhä, ja tarjoaa kaikille meille merkityksellisiä kokemuksia - edelleen."

 

 

Tilaa Tiketin uutiskirje, ja tiedät mitä tapahtuu.