EV59630.jpg
EV59630.jpg
EV59630.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

IBE - IBELIUS

Liput ennakkoon alk. 13 €, ovelta 15 €, Ikäraja: K-18

Tammikuussa kolmannen levynsä julkaiseva IBE viettää julkkareitaan Tavastialla lauantaina 9. helmikuuta.

Ibelius-albumin lisäksi lavalla kuullaan vierailijoita.

IBE on helsinkiläinen rap-artisti, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen kappaleellaan Eurovisioit (mukana Kube). Kappale kerrytti nopeasti yli miljoona kuuntelukertaa suoratoistopalvelu Spotifyssä. IBE on tuottanut musiikkia yhdessä mm. JVG:n, Cledoksen ja Benjamin Peltosen kanssa.

IBE sai lisää julkisuutta alkuvuodesta 2018 oltuaan mukana rap-duo JVG:n Popkorni-levyllä, sekä esiintyessään vuonna 2018 kaikilla suurimmilla suomalaisilla kesäfestareilla mukaan lukien Ruisrock, Flow, Blockfest, Weekend ja Ilosaarirock. Hän oli mukana myös Benjamin Peltosen singlellä Naarmuja, joka nousi korkeimmillaan Suomen singlelistan kolmanneksi.

Muun muassa Rumba ja YleX ovat kuvailleet artistia "suomi-rapin tulevaisuudeksi". Helmikuussa 2019 IBE on Emma-gaalassa ehdokkaana Vuoden tulokas -kategoriassa.

 

"Ibelius. Tää on laajin projekti, albumi tai kokonaisuus mitä oon tehny tähän mennessä. Ihan sama millä nimellä se kulkee, Ibelius on jotain mitä annan itseltäni kaikille. Ibelius ei noudata mitään genrerajoja. Aiheet tulee mun omasta elämästä, koska aitous ja avoimuus on mulle tärkeitä arvoja. Ibelius on mun elämäntavan lopputuote. Studiolla on pidetty hauskaa, koska mitä järkee täs muuten olis? Kiitos vastaavat tuottajat, ystävät, Jaron & Istala, joiden kaa alettiin duunaa alkukesästä 2018. Mukana tietysti mun bändi, EM & My Friend Marla. Kiitos Fractious Frank, MD$, Tomorrow. Kiitos Bizi, TheoFuego ja MELO. Tarina Jatkuu... SKORPIONI FREDA4EVA" - IBE

IG: @ibe1999
FB Event