EV56752.jpg
EV56752.jpg
EV56752.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Tove Styrke (SWE)

Liput ennakkoon alk. 25 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

Tänä kesänä Ruisrockissa ihastuttanut Tove Styrke tekee syksyllä paluun Suomeen. Elektropopparin Sway -kiertue ulottuu Pohjois-Amerikan kautta Eurooppaan ja Helsingin Tavastia-klubille, keskiviikkona 28. marraskuuta.

25-vuotias Tove Styrke tuli ruotsalaisille tutuksi Idols-formaatin kautta ja herätti musiikkialan kiinnostuksen nopeasti. Pian levytyssopimuksen jälkeen julkaistu debyyttialbumi "Tove Styrke" (2010) myi platinaa ja toi artistille myös arvostetun P3 Guld-pystin Vuoden Tulokas -kategoriassa. Toukokuussa julkaistu kolmas studioalbumi "Sway" on saanut ylistäviä arvioita isoimpia musiikkimedioita myöten ja tänä vuonna nuori poptähti on ollut myös valloittamassa maailmaa Lorden ja Katy Perryn lämmittelijänä.

Tarttuvasta elektropopista ja omintakeisesta soundistaan tunnetun Styrken isoimpia hittejä ovat mm. "Say My Name", "Mistakes", "Borderline" ja "On The Low". Kuluneen kesän Ruisrockissa esiintynyt poppari on tullut suomalaisille tutuksi myös yhteistyöstään ALMA:n kanssa biisillä "Good Vibes".

Facebook-tapahtuma täällä.