EV57126.jpg
EV57126.jpg
EV57126.jpg
EV57126.jpg
EV57126.jpg
EV57126.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.

Liput ennakkoon alk. 16,50 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S-spektaakkeli saapuu Tavastialle!

Taika Mannilan ja Lina Schifferin muodostama dj-duo D.R.E.A.M. on kolmen vuoden aikana lunastanut paikkansa Suomen kiinnostavimpien ja ihanimpien dj:den joukossa.

Heidän kuratoimansa D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-spektaakkeli täpötäydellä Lapin Kulta Red Arenalla oli monien mielestä yksi kesän Flow Festivalin vaikuttavimmista ja merkittävimmistä keikoista.

Keikan kehuttiin muun muassa "juhlivan feminiinistä voimaa äärimmäisen vaikuttavalla tavalla, joka haastaa patriarkaattia sekä rap-kulttuurissa että yleisesti yhteiskunnassa".

18. lokakuuta D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.:in saaga saa odotettua ja toivottua jatkoa Helsingin Tavastia-klubilla!

ESIINTYJÄT

Rap-extravaganza-shown tähtinä nähdään kantaaottavista teksteistä ja ajankohtaisesta synkemmästä soundista tunnettu Adikia, r'n'b:stä, 90-luvun hiphopista sekä trapista ammentava, englanniksi ja suomeksi räpänneestä AK-yhtyeestä soolourille lähteneet B.W.A & Nisa, hiphopia, elektronista musiikkia ja poppia yhdistelevä F, juuri uuden "Sotamaalauksii"-sinkun julkaissut energinen duo SOFA sekä trapahtavalla "Broflake"-debyyttisinglellään huomiota herättänyt Yeboyah.

Esityksessä nähdään myös upeat tanssikoreografiat, vaatesuunnittelija Ella Bouchtin uniikkiluomukset ja Wilma Kuruman aka VJ Kalistan futuristiset 3D-visuaalit.

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. vie katsojat kauas kaukaiseen unelmagalaksiin ja sen yli!