EV46770.jpg
EV46770.jpg
EV46770.jpg
EV46770.jpg
EV46770.jpg
EV46770.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

The New Retro Club: Harjunpää ja Hyvät Ystävät, Easy - The Eagles Tribute Band, Genital Motors

Liput ennakkoon alk. 17 €, ovelta 19 €, Ikäraja: K-18

The New Retro Club on kolmen bändin yhteinen missio, joka syntyi kun Petteri Kokljuschkin, Mikko Harjunpää ja Hannu Sormunen - kolme pitkän uran suomalaisessa musaskenessä tehnyttä taustavaikuttajaa - saivat idean yhdistää voimansa.

 

Harjunpää ja Hyvät ystävät, EASY - The Eagles Tribute Band ja Genital Motors muodostavat kollektiivin, jota yhdistää himo klassisen rockin, americanan ja alt countryn ydinmehuun. Yleisö pääsee näiden bändien musiikillisessa maisemassa matkalle, jonka aikana käydään koskettavien suomenkielisten tarinoiden äärellä, autenttisesti toteutetun 70's countryrockin syleilyssä ja liekehtivän highway-rock'n'rollin ytimessä.  The New Retro Club yhdistää sukupolvet ja musadiggarit kerrallaan aina yhdeksi illaksi, jonka aikana bändit soittavat kukin 30 - 45 minuutin setin. Illan aikana on mahdollista nähdä lavalla myös yllättäviä vierailijoita.

 

Harjunpää ja Hyvät ystävät

Liki kaksikymmentä vuotta Radio Novan musiikkipäällikkönä toimineen Mikko Harjunpään yhtye Harjunpää ja Hyvät ystävät julkaisi marraskuussa albumillisen omaa musiikkia ja on nyt kovassa livekunnossa. Jos Harjunpään musiikki pitäisi jotenkin kategorisoida, se olisi ehkä lähinnä suomenkielistä "alternative countryä" - hyvin avarasti tulkittuna. Bändissä soittavat Mikko Harjunpään lisäksi kansainvälistäkin huomiota saanut kitaristi Ville "Lefty" Leppänen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanista tuttu kosketinsoittaja Jiri Kuronen, levyn tuottaja ja kitaristi Markus Koskinen, basisti Pasi Ryökkänen ja rumpali Juha Tanninen.

 

EASY - The Eagles Tribute Band

EASY - The Eagles Tribute Band on aito 70´s-bändi, joka on tehnyt vahvan comebackin 34 vuoden tauon jälkeen. Bändi tunnettiin alunperin nimellä Musakatit, mutta vaihtui Suosikki-lehden lukijaäänestyksessä Easyksi. Ennen pitkää taukoa Easy keikkaili ahkerasti lähes seitsemän vuoden ajan. Yhtye julkaisi useita sinkkuja ja yhden pitkäsoittoalbumin EASY. Nykyään Easy on hieman uusinut kokoonpanoaan. Kolmen alkuperäisjäsenen, Petteri Kokljuschkinin, Roni Kamras'in ja Sami Javnen lisäksi bändiin on liittynyt kaksi nuoremman polven huippukitaristia: Teemu Aitoaho ja Erno Laitinen. Easy keskittyy nyt ainoastaan The Eaglesin tuotantoon, josta tulee nimi: EASY - The Eagles Tribute Band. 

 

Genital Motors

Genital Motors on huippuunsa viritetty rock-orkesteri, jonka ohjelmisto rakentuu highway-biiseistä hotrod-hengessä: Cadillac Ranch, Mercury Blues, Drive My Car, Caravan, Road Runner,  She Loves My Automobile... Tiimin jäsenet ovat vaikuttaneet vuosien varrella mitä erilaisimmissa talleissa (mm. Mau-Mau, Jani & Jetsetters, La Strada, Preerian Osteri), mutta nyt on löytynyt polttoaine, joka palaa kovalla liekillä ja kuljettaa maantiekiitäjät maaliviivan yli lujempaa kuin koskaan!

Avainteemana on: "Highway Songs with Big Balls". Tässä bändissä on Texasii!

Genital Motors on: Hannu Nieminen, laulu ja kitarat, Hannu Sormunen, kitarat ja laulu, Petteri Pyhähuhta, bassot ja laulu, Valtteri Nieminen, koskettimet ja laulu, Pasi Rissanen, rummut ja Saku Kallio, rummut.