EV43945.jpg
EV43945.jpg
EV43945.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Periphery (USA), The Contortionist (USA), Destrage (IT)

Liput ennakkoon alk. 25 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

PROGEMETAL-BÄNDI PERIPHERY PALAA SUOMEEN

 +The Contortionist (USA), Destrage (IT)

Progressiivasta rockia ja metallia soittava Periphery palaa ensi keväänä Suomeen, kun yhdysvaltalaisbändi nousee Tavastia-klubin lavalle.

Syksyllä 2015 ensimmäisen oman Suomen-keikkansa loppuunmyydyllä Tavastialla soittanut ja aikaisemmin maassamme Devin Townsendin ja Dream Theaterin lämmittelijänä vieraillut Periphery on parhaillaan ajankohtainen uudesta "Periphery III: Select Difficulty" -levystä. Brittiläinen Kerrang!-lehti lehti totesi ylistävässä arviossaan albumin olevan bändin uran raskain kokonaisuus, ja kotimainen Imperiumi-verkkomedia nimesi Peripheryn djent-musiikkityylin johtotähdeksi verraten bändin ilmaisua Meshuggahiin. Kesällä 2016 julkaistun albumin avausraita on parhaillaan Grammy-ehdokkaana parhaan metallikappaleen sarjassa.

Illan aluksi lavalle nousee kaksi muutakin ulkomaista yhtyettä. Yhdysvaltalainen progemetal-bändi The Contortionist on toistaiseksi julkaissut kolme albumia, ja Metal Blade -levymerkille kiinnitetty Destrage on Italian menestyneimpiä raskaan musiikin yhtyeitä.