EV66360.jpg
EV66360.jpg
EV66360.jpg

Semifinal Tapahtumat

Lowburn, Angus Black, White Noise Broadcast

Liput ennakkoon alk. 9,50 €, ovelta 10 €, Ikäraja: K-18

Lowburn FB

Angus Black FB

White Noise Broadcast FB

Soittoajat:
21:00 White Noise Broadcast
22:00 Angus Black
23:00 Lowburn

Pre Desert Vol 1

Desert Hel 2020 festivaalin lähtölaukaus alkaa Semifinaalista perjantaina 17.1, johon on kuratoitu Suomen stoner ja doom scenen mielenkiintoisempia pörinäyhtyeitä.

Lowburn

Nelipäinen, karvainen pörinäpoppoo, jolla taitoa ja kokemusta piisaa noin viiden sadan keikan verran ympäri maailmaa. Kehutun debyyttialbumin (DOOMSAYER) ja muutamien pienjulkaisuiden jälkeen lokakuussa 2019 julkaistu uusi albumi PHANTASMA on kerännyt huimia arvioita maailmalla. Tuhansia myytyjä levyjä ja pellottain kaadettua viljaa. Mukaansatempaavaa metallista groovea!

Angus Black

Raskaan tavarajunan lailla päälle vyöryvä Angus Black julkaisi ensimmäisen EP:n vuonna 2017. Tätä seurasi samana vuonna julkaistu debyyttialbumi ruotsalaisen Ozium Recordsin ja ukrainalaisen Moon Recordsin kautta. Trion tuorein julkaisu on kahden biisin Single (2019). Anguksen raskas ja voimallinen soundi on herättänyt innostusta tietäjien parissa ja Angus Black on keikkaillut debyyttilevynsä myötä myös kotimaan rajojen ulkopuolella saaden mainion vastaanoton.

White Noise Broadcast

Vantaa virtaa vihaisena