EV65109.jpg
EV65109.jpg
EV65109.jpg

Semifinal Tapahtumat

Treemer

Liput ennakkoon alk. 9,50 €, ovelta 10 €, Ikäraja: K-18

Treemer FB

Soittoaika:
21:00 Treemer

+ Mojo DJs

Raitapaidat ja docmartensit esiin - ysäriltä tuttujen indiepopparien uusi kokoonpano Treemer ensiesiintyy Semifinalissa lauantaina 26.10.2019!

Brittipop, triphop, shoegazing, proge, powerpop etc. Treemerin kappaleiden vuoroin murisevat ja helisevät kitarat, haikeat melodiat ja vokalisointi, sekä vastustamattoman laiskasti tai vimmaisesti vyöryvä komppi sukeltavat tunnistettavasti ysäri-indien syvään päätyyn, mutta miksipäs ei - koostuuhan yhtyeen jäsenistö 1990-luvun Suomi-indien uranuurtajista.

Sävellyksistä ja kitaroinnista vastaa Marko Haikonen (Chickenpotpie, The Pansies), englanninkielisistä sanoituksista ja laulusta Mia Keurulainen (The Pansies, Mia Darling). Rummuttajana toimii Tommi Lehtonen (Chickenpotpie, The Pansies, The Lovehandles, Montevideo). Soolokitaraa huudattaa puolestaan
Sam Shingler (Chickenpotpie, The Pansies, The Lieblings, Montevideo) ja bassoa kaulailee Joakim Schonert (Chickenpotpie, Super, Montevideo).

Semifinalin keikalla juhlistetaan myös Treemerin ensimmäisen, neljän biisin Meeting Treemer -EP:n julkistamista. Paikan päällä on myynnissä pieni erä Meeting Treemer -EP -CD:itä ja kasetteja.