EV47382.jpg
EV47382.jpg
EV47382.jpg

Semifinal Tapahtumat

Selfish Shellfish, Pietarsons

Liput ennakkoon alk. 6,50 €, ovelta 7 €, Ikäraja: K-18

Selfish Shellfish FB

Soittoajat:
21:30 Pietarsons
22:30 Selfish Shellfish

SELFISH SHELLFISH

Kulttibändi Selfish Shellfish on täällä taas! Yhtyeen omaleimaisessa musiikissa kohtaavat kepeä laulelmallisuus, nihilistinen huumori ja viiltävän kauniit melodiat. Esitykset ovat yhdistelmä pienimuotoisuutta ja spektaakkelia, haikeutta ja hyväntuulisuutta värikkäine asuineen ja peruukkeineen. Kokoonpanoon kuuluu laulaja-biisinkirjoittajien Banana Splitin ja Pinky Bubblen lisäksi Viljami Mehto (piano), Ossi Saarikko (kitara), Daniel Iiskola (kontrabasso) ja Aarne Toivonen (rummut).

PIETARSONS

Pietarsons on Pietari Kiviharjun (kitara, laulu), Arwi Lindin (rummut, taustalaulu), Otto Eskelisen (urut, laitteet, taustalaulu) uusi vapautunut pop-yhtye. Pietarsonsin leipälaji on palaneen kahvin katkuinen romanttinen toimistogarage. Kappaleiden tekstit käsittelevät tähän mennessä yksinomaan rakkaussuhteita.

"Arwi Lind mainitsi hankkimastaan kasettineliraiturista syksyllä ja jo silloin oli puhetta, että olis mukavaa äänitellä jotain. Talvella olin vähän stressaantunut kun useampi musasäätö, vuokraisäntä, sekä normaalit duuni- ja lastenhoitohässäkät painoivat päälle. Yhtäkkiä tuli mieleen tuo kasettineliraituri ja soitin samantien Arwille, että koskas aletaan? Tarvitsin jotain täysin paineetonta ja kivaa vastapainoksi vääntämiselle. Mukaan pyydettiin Arwin lisäksi multi-instrumentalisti Otto Eskelinen. Pietarsonsin tärkein funktio on tehdä musaa ja äänittää sitä." -Pietari