EV67698.jpg
EV67698.jpg
EV67698.jpg

Tavastia-klubi Events

SOFA (Levyjulkkarit), Hassan Maikal

Advance tickets from 14 €, at the door 16 €, Age limit: 18+

HUOM! Keikka on siirtynyt syyskuulle!

RAP-DUO SOFA JUHLISTAA ODOTETTUA DEBYYTTIALBUMIAAN TAVASTIALLA 16.9.

Feminismiin, bängääviiin biitteihin, tasa-arvoon ja vapauteen uskovan rap-duo Sofan debyyttialbumi "BFF" ilmestyy ystävänpäivänä ja sen julkaisua suunniteltiin juhlittavan levynjulkaisukeikalla Tavastia-klubilla 18.3.2020. Tapahtuma kuitenkin siirrettiin 16.9.

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan vuonna 2013 perustama SOFA -yhtye on riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustunut parivaljakko on tähän mennessä julkaissut kaksi EP:tä ja nipun singlejä, joilla se on räpännyt niin kuukautisista kuin legginseistäkin ja tasapainoillut riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja hauskanpidon välillä. Oivaltavat ja voimaannuttavat tekstit syntyvät Sonjan ja Fannin omasta kokemuspiiristä. Huikean energisenä livebändinä tunnettu yhtye on nähty myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

Noah Kinin ja osin Juho Suutarisen tuottamalta "BFF"-albumilta on julkaistu singleinä jo kappaleet "Ei kiinnosta", "Sotamaalauksii" (feat. Ringa Manner), "Lucky Liukas" ja "Tää kestää vaik en kestä sua" (feat. F).