EV62317.jpg
EV62317.jpg
EV62317.jpg
EV62317.jpg
EV62317.jpg
EV62317.jpg

Tavastia-klubi Events

Black Devils feat. Ile Kallio plays Hurriganes

Advance tickets from 20 €, at the door 22 €, Age limit: 18+

ILE KALLIO JA BLACK DEVILS SYYSKUUSSA TAVASTIALLE

Hurriganesin perustajajäsen, kitaristi Ile Kallio soittaa tänä kesänä sarjan Hurriganes-erikoiskeikkoja yhdessä joutsenolaisen rocktrio Black Devilsin kanssa. 

Black Devils feat. Ile Kallio plays Hurriganes -kokoonpanon kesäkiertueen päätöskeikka nähdään Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 12. syyskuuta.

"Minulta on usein kysytty, lähtisinkö tekemään keikkoja, joilla soitetaan pelkkää Hurriganesia, mutta ajatus ei ole aiemmin tuntunut luontevalta. Tavattuani Black Devilsin muusikot minulle tuli kuitenkin fiilis, että näillä kavereilla on paitsi hommaan tarvittava soittotaito, myös oikea asenne. Haluamme pitää huolen siitä että alkuperäinen Ganes-musan fiilis ja draivi välittyvät yleisölle", Ile Kallio kertoo.

Suomirockin merkittävimpiin kitaristeihin lukeutuva Ile Kallio aloitti uransa Hurriganesissa ja soitti yhtyeessä useaan otteeseen 1970- ja 1980-luvuilla. Lukuisissa muissakin yhtyeissä soittaneen artistin tie vei soolouran lisäksi myös menestyneeseen yhteistyöhön näyttelijä-laulaja Kaija Kärkisen kanssa. Viime vuosina Ile Kallio on julkaissut Ile Kallio Big Rock Band -kokoonpanon kanssa kaksi hyvän vastaanoton saanutta pitkäsoittoa "Shook Up!" (2015) ja "Right Now" (2016). Suomen parhaaksi Hurriganesia versioivaksi yhtyeeksi tituleerattu Black Devils on laajasti tunnettu ja arvostettu yhtye Hurriganes-fanien keskuudessa. Yhtye koostuu kitaristi Matti Kähkösestä, basisti Tero Salmisesta sekä rumpali-laulaja J-P Kakkolasta. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi