EV45553.jpg
EV45553.jpg
EV45553.jpg

Tavastia-klubi Events

Tuuttimörkö + Aksim

Advance tickets from 12 €, at the door 14 €, Age limit: 18+

Tuuttimörkö

Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii yökerhon kappaleiks. Oikean gangsterin live on ebin. Ja cateringiksi riittää savuke + kola.

 

 

Alun perin Tikkakoskelta kotoisin olevalla, sittemmin helsinkiläistyneellä Aksimilla on monta rautaa tulessa. Parhaiten hän lienee tunnettu räppikansalle Kemmuru-yhtyeen sympaattisena Mc:nä, mutta sen ohella hän on myös osaava DJ ja kovan luokan tuottaja. Biittinikkarin taidoistaan ja laadukkaista sävellyksistään kehuttu monilahjakkuus kuuluu myös HKI Crates -tuottajakollektiiviin. Hän on ollut tuottajana useilla kotimaisilla sekä ulkomaisilla rap-levyillä. Varsinaisen aliaksensa lisäksi Aksimilla on useita pseudonyymejä ja nimivariaatioita. Hänet on vuosien varrella opittu tuntemaan mm. aliaksilla Bläksim, Bläkie Flawless, Aksim2000, XDJ Aksim sekä Jakomäen Tyson.

Aksim on alkanut Kemmurun määrittelemättömän keikkatauon aikana työstämään omaa soolomateriaalia. Ensimmäinen soololevy Isompaa kuin Aksim julkaistiin alkukesästä 2014.

 

(Pe-La välinen yö)